MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Benvitec leverde de sprinklerinstallatie bij PolyVision op.

Category: Piping

Polyvision produceert duurzame CeramicSteel-oppervlakken en maakt deel uit van de gerenommeerde Amerikaanse Steelcase Group. CeramicSteel wordt toegepast voor krijtborden, whiteboard oppervlakken en bouwkundige bekleding in trein- en metrostations, tunnels, hotels, ziekenhuizen, …  Om aan de grote vraag te voldoen werkt de fabriek in Genk volcontinue.

Benvitec startte de werken rond kerst 2016 en presteerde een waar huzarenstuk door de installatie te realiseren zonder productiestop in de fabriek. Bovendien zijn we bijzonder trots dat we prefab pompcontainer en de plug & play installatie al na 2 dagen in dienst konden stellen. Het totaalproject omvatte de funderingen, de betonconstructie, de ondergrondse leidingen, de sprinklerinstallatie, de watervoorraadtank en de elektrische componenten.

Onze project aanpak vergde veel creativiteit en intense communicatie tussen alle betrokken partijen, maar resulteerde in een uiterst tevreden eindklant. Benvitec mag dan ook instaan voor het wekelijks testen en het onderhoud van de brandbeveiligingsinstallatie bij PolyVision. 

Meer foto's van dit project...

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed