Wij houden het hoofd koel met expertise in:

 • GEOTHERMIE

  Op zoek naar een niet-vervuilende, hernieuwbare en gratis energiebron? Dan kunnen we je geothermie aanraden. Daarbij gebruiken we zomerwarmte om winters te verwarmen én winterkoude om zwoele zomers af te koelen.

  Contacteer ons
 • P3-LUCHTKANALEN VAN FORAIR

  De meest kwaliteitsvolle luchtcirculatie krijg je met de meest kwaliteitsvolle luchtkanalen. Klinkt logisch, toch? Daarvoor gebruiken we Forair, onze P3-luchtkanalen die ecologisch, zelfreinigend, energiebesparend en antibacterieel zijn.

  Contacteer ons
 • SANITAIR

  Badkamers, toiletten, douches ... En alle daarbijhorende leidingwerk: jij hebt een vraag en wij hebben het antwoord. Of het nu gaat om één badkamer, of de openbare toiletten van een publiek gebouw. Wij doen het allemaal!

  Contacteer ons
 • AIRCONDITIONING

  Hittegolf of Siberische winter? Doet er allemaal niet toe, zolang je binnen blijft. Want dankzij de nieuwste systemen beslis jij over de temperatuur. Wij adviseren, plaatsen en onderhouden. Zowel residentieel als industrieel.

  Contacteer ons
 • VENTILATION

  Een gezond binnenklimaat: dat begint bij een performant ventilatiesysteem. Frisse lucht, maar ook bescherming tegen chemische deeltjes of onaangename geuren. Of je nu thuis bent of op het werk.

  Contacteer ons
 • HEATING

  Residentieel of industrieel: dankzij onze oplossingen zit jij er warmpjes bij.

  Contacteer ons

Gerelateerde technieken

 • iconen_v3-05 iconen_v3-05_wit

  KUNSTSTOFBEWERKING

  Bewerken van kunststof en aluminium, lichtgewicht panelen, postformeren HPL massief of sandwichpanelen, kunststof halffabrikaten en prototyping: wij adviseren, produceren en plaatsen.

  ONTDEK MEER
 • iconen_v3-06 iconen_v3-06_wit

  SOLUTIONS IN PLASTICS

  Onze constructies uit kunststof zijn uitermate geschikt voor industriële toepassingen in de petrochemie, apparatenbouw, rioleringswereld of stortplaatstechnologie.

  ONTDEK MEER

TEVREDEN KLANTEN getuigenissen

Bij Benvitec zijn we pas tevreden als onze klant dat ook is. Hier laten we ze aan het woord, stuk voor stuk oprechte getuigenissen waar we trots op zijn.

EEN VRAAG?

Dan hebben wij ongetwijfeld een antwoord. Dus aarzel zeker niet om ze te stellen!

Contacteer ons