WIJ ONDERHOUDEN JOUW:

 • LUCHTZUIVERING

  Om te voorkomen dat jouw productiefaciliteit ongewenste geuren, stoffen of gassen uitstoot, ontwerpen en plaatsen we luchtzuiveringsinstallaties. Eerst doen we natuurlijk een grondige analyse van de specifieke omstandigheden, waarbij we op zoek gaan naar de optimale oplossing.

  Contacteer ons
 • HVAC

  Geruggesteund door hun jarenlange ervaring, expertise met installaties van allerlei types en grootten en regelrechte passie voor hun metier onderhouden en herstellen onze techniekers jouw heating, ventilation, airconditioning én sanitair.

  Contacteer ons
 • SPRINKLERS

  Brandveiligheid is belangrijk. Zéér belangrijk. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, maar als het dan toch foutloopt, kan je maar beter beschikken over een volledig functioneel geheel van sprinklers, schuimblusinstallaties, haspels en hydranten. Dus laat alles regelmatig controleren, eventueel zelfs via wekelijkse testen.

  Contacteer ons

Gerelateerde technieken

 • iconen_v3-02 iconen_v3-02_wit

  Fire protection

  Brandbeveiliging en alles wat daarbij komt kijken: sprinklers, automatische blussystemen, haspelkasten … Van ontwerp tot installatie en onderhoud: wij nemen het zekere voor het onzekere.

  ONTDEK MEER
 • iconen_v3-05 iconen_v3-05_wit

  KUNSTSTOFBEWERKING

  Bewerken van kunststof en aluminium, lichtgewicht panelen, postformeren HPL massief of sandwichpanelen, kunststof halffabrikaten en prototyping: wij adviseren, produceren en plaatsen.

  ONTDEK MEER

TEVREDEN KLANTEN getuigenissen

Bij Benvitec zijn we pas tevreden als onze klant dat ook is. Hier laten we ze aan het woord, stuk voor stuk oprechte getuigenissen waar we trots op zijn.

EEN VRAAG?

Dan hebben wij ongetwijfeld een antwoord. Dus aarzel zeker niet om ze te stellen!

Contacteer ons