Fire
Protection

Met ons uitgebreide aanbod brandbeveiligingssystemen ben je altijd voorbereid op het ergste. Van sprinklers en schuimblusinstallaties tot haspels en hydranten: Benvitec levert maatwerkoplossingen die jouw veiligheid garanderen.

Onze fire protection aanbod

Ontwerp & Advies

Een goed brandbeveiligingssysteem begint met een doordacht ontwerp en professioneel advies. Onze experts analyseren uw situatie en bieden oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke behoeften en wetgeving binnen uw sector.

ENGINEERING & INSTALLATIE

Naast ontwerp en advies, nemen we bij Benvitec ook de volledige engineering en installatie voor onze rekening. We werken met ervaren en gecertificeerde technici die jouw installatie volgens de hoogste normen installeren.

Onderhoud & Service

Regelmatig onderhoud van uw brandbeveiligingssystemen is essentieel voor optimale werking. Benvitec biedt uitgebreide onderhouds- en servicecontracten om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd klaar zijn voor gebruik.

Onze Installaties

Sprinkler-installaties

Na het detecteren van een brand zijn sprinklers jouw eerste muur van verdediging om een beginnende brand te beheersen en zelfs te blussen. Vanzelfsprekend werken wij enkel met systemen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strengste normen. Waar traditionele blussystemen niet de beste oplossing zijn, installeren we ook watermistinstallaties, zowel met lage als hoge druk.

schuimblus-installaties

Een mengeling van schuim, water en lucht is zeer doeltreffend in het bestrijden van een brand. Vooral in een hoge of afgesloten ruimte. De snelle opstapeling van het schuim versmacht het vuur en voorkomt erger. Omdat het wateraandeel bij deze installaties vaak miniem is, blijft waterschade tot een minimum beperkt.

Haspels en Hydranten

Zelf kleinere branden blussen met een haspel of – als het dan toch foutloopt – de brandweer de tools geven om hun werk te doen via een uitgebreid hydrantennetwerk? Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een op maat gemaakt systeem voor uw locatie.

Sectoren
en specialisaties

Afhankelijk van de sector waarin u actief bent, zorgen wij voor gepaste oplossingen op maat. Benvitec heeft ervaring met fire protection in diverse sectoren zoals industrie, commerciële gebouwen, logistiek en meer. Onze systemen voldoen aan de specifieke eisen en regelgeving die voor uw sector gelden

Sectoren
en specialisaties

Afhankelijk van de sector waarin u actief bent, zorgen wij voor gepaste oplossingen op maat. Benvitec heeft ervaring met fire protection in diverse sectoren zoals industrie, commerciële gebouwen, logistiek en meer. Onze systemen voldoen aan de specifieke eisen en regelgeving die voor uw sector gelden

Waarom Kiezen voor fire protection van Benvitec?

MEER DAN 20 JAAR ERVARING​

Onze expertise en ervaring binnen fire protection garanderen een betrouwbare partner voor uw project.

COMPLETE SERVICE​

Van ontwerp en installatie tot onderhoud en service, wij bieden een complete oplossing.

KWALITEIT EN NORMEN​

Wij werken enkel met systemen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strengste normen.

OPLOSSINGEN OP MAAT​

Afhankelijk van uw sector en specifieke behoeften bieden wij op maat gemaakte brandbeveiligingssystemen.

Benieuwd hoe wij
jou kunnen helpen?

Benieuwd naar de mogelijkheden, wetgeving en specialisaties binnen uw bedrijfstak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf veilig kunnen maken.

Of bel ons op +32 11 450 750