Onze aanpak

Welke luchtzuiveraar het beste is in jouw situatie, hangt af van verschillende factoren. Het type verontreiniging, de samenstelling van de gasstroom, locatie, ruimte, regelgeving …

Het is dan ook belangrijk om een grondige evaluatie uit te voeren van de specifieke omstandigheden en eisen van de toepassing. Neem gerust contact op met onze ingenieurs en milieu-experts. Zij bekijken samen met jou wat voor jullie de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing is.

Wij gaan daarbij als volgt te werk.

1

Analyse, advies en ontwerp

In advies- en ontwerpfase wordt er nauw samengewerkt met de klant om de specifieke behoeften en vereisten te begrijpen. We analyseren de huidige situatie, identificeren de bronnen van vervuiling en de grootte daarvan en berekenen vervolgens de optimale oplossing. Op basis van deze informatie stellen we tenslotte een volledig op maat gemaakt ontwerp voor.

2

Engineering

Nadat de voorgestelde oplossing is goedgekeurd komt de bal terecht in de handen van de engineeringafdeling. Zij ontwerpen een installatie die rekening houdt met de locatie, de ruimte, de behoeften van de klant en andere belangrijke factoren.
3

Realisatie in huis

Indien mogelijk wordt de installatie in huis gebouwd. Dit zorgt voor een hoge mate van kwaliteitsbeheersing en stelt ons in staat om eventuele problemen snel op te lossen. Tijdens deze fase worden alle componenten geassembleerd en getest om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren.

4

Installatie op locatie

Na de bouw worden de onderdelen naar de locatie van de klant vervoerd en geïnstalleerd. Dit omvat het aansluiten van de gaswasser op de bestaande infrastructuur, het in bedrijf stellen van het systeem en het uitvoeren van een reeks tests om te checken dat alles correct werkt.

5

Onderhoud en nazorg

Na de installatie is het belangrijk om regelmatig onderhoud en inspecties uit te voeren om ervoor te zorgen dat het systeem naar behoren functioneert. Indien gewenst zorgen we voor:

  • Vervanging van de filters
  • Controle op de efficiëntie   
  • Aanpassingen van de instellingen   
  • Trainingen aan het personeel 

Benieuwd hoe wij
jou kunnen helpen?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Wil je graag meer weten over onze diensten of heb je een specifieke vraag? Bel ons gerust, of vervolledig het eenvoudige contactformulier.

Of bel ons op +32 11 450 750