Overkappingen

Polyester overkappingen bestrijden geurhinder simpelweg door de bron, die de hinder veroorzaakt, af te dekken, waardoor de geur niet weg kan. Dikwijls vormen overkappingen een eerste fysieke barrière en worden ze gecombineerd met een luchtzuiveraar.

Wij breiden de overkappingen dan uit met speciale ventilatiesystemen en filters die de geïnfecteerde lucht afvoeren naar de luchtzuiveraar.

Wij gebruiken dikwijls polyester voor de productie van de overkappingen, omdat polyester een duurzaam en weerbestendig materiaal is, waardoor het ideaal is om de geuren in te sluiten of te voorkomen dat de geuren zich verspreiden.

Toepassingen van overkappingen

Overkappingen worden vaak toegepast bij industriële installaties, afvalverwerkingsfaciliteiten en andere bronnen van potentieel onaangename geuren. Het is een eenvoudige oplossing die bijdraagt aan een betere omgevingskwaliteit door het minimaliseren van geuroverlast en voldoet aan de regelgeving rond luchtvervuiling en geuremissies.

Realisaties

Benieuwd hoe wij
jou kunnen helpen?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Wil je graag meer weten over onze diensten of heb je een specifieke vraag? Bel ons gerust, of vervolledig het eenvoudige contactformulier.

Of bel ons op +32 11 450 750