over ons

Benvitec, kort voor Belgian Environmental Technology, ontstond drie decennia geleden uit de mijnbouw. Diep in de mijnschachten stonden we schouder aan schouder, loyaal aan onze waarden. Heldenmoed verpakt in bescheidenheid. Oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheidszin als overlevingsdrang.

 

Sindsdien realiseren we zaken waar anderen afhaken en delven we samen met onze klanten naar innoverende oplossingen voor een mooiere wereld. Dat DNA is helemaal verstrengeld in onze manier van denken en werken.  Dat DNA genereert elke dag opnieuw 1000 volt aan energie om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten, medewerkers en leveranciers.

De Benvitec
way

We zouden trouwens kunnen zeggen dat we elke dag in de wondere wereld van industriële piping en plastics werken. Dat we al drie decennia lang milieuvriendelijke oplossingen bedenken. Grensverleggend onder en gedurfd boven de grond. 

Maar de waarheid is dat wij niet alleen gewoon maar ons werk doen. Wij doen dit omdat we elke dag dieper willen graven, schouder aan schouder, zoals onze voorgangers, op zoek naar de beste oplossingen. 

Onze meerwaarde ligt in het vinden van de juiste oplossing voor elk technisch vraagstuk door onze kennis te bundelen. Als een kollectiev van bescheiden maar gespecialiseerde experts gaan we elke uitdaging aan op onze eigen manier.

Wij noemen dit de Benvitec way – een belichaming van onze toewijding aan innovatie, expertise en duurzaamheid. En onze passie om onze wereld mooier achter te laten dan dat we hem hebben gekregen.

Benvitec
in
cijfers

1992

OPRICHTING

Geboren uit een roemrucht mijnverleden zag Benvitec in 1992 het levenslicht. Sindsdien vinden we oplossingen voor elke uitdaging.

2

vestigingen

Onze Benvitec-experts brengen enthousiaste oplossingen vanuit twee vestigingen: Beringen en Beveren .

155

werknemers

Zoveel mensen maken op dit moment deel uit van ons kollectiev, gedreven door fierheid en kameraadschap.

Café
De Bickel

Wat een Bickel is? Da’s een pikhouweel waarmee de kolen uit de mijnen gehakt werden. Een verwijzing naar onze roots, die ondertussen in diezelfde mijnen begraven liggen. Maar het gevoel van kameraadschap, dat is gebleven. In café De Bickel kunnen onze collega’s terecht voor goed gezelschap, voorzien van een hapje en drankje.