Mens en machine werken hier samen aan:

 • KUNSTSTOF- EN ALUMINIUMBEWERKINGEN

  Met vlijmscherpe precisie en ons rugzakje vol mechanische kennis gaan we aan de slag om te fabriceren wat jij nodig hebt. Groot, klein, simpel of ingewikkeld: jij vraagt, wij draaien.

  Contacteer Ons
 • LICHTGEWICHTPANELEN

  Wij zijn officiële partner van 3A Composites Groep, een wereldwijde producent van lichtgewichtproducten. Daarom mogen wij al hun composietmaterialen (ALUCORE, KAPA, ALUCOBOND ...) bewerken. Kwaliteit van de bovenste plank!

  Contacteer Ons
 • POSTFORMEREN HPL-MASSIEF

  Met een unieke techniek plooien wij naadloos HPL-massiefplaten tot gebogen elementen. De gevormde elementen zijn uiterst geschikt als werkblad, scheidingswand of wandbekleding in laboratoria, operatiekwartieren, …

  Contacteer Ons
 • POSTFORMEREN HPL-SANDWICHPANELEN

  Dit lichte, maar sterke materiaal kunnen wij naadloos plooien dmv een unieke techniek. De gevormde elementen kunnen ingezet worden in toepassingen voor interieurbouw, machinebouw, transport, sanitaire cellen, …

  Contacteer Ons
 • VERKOOP KUNSTSTOFHALFFABRIKATEN

  We beschikken over een strategische voorraad kunststof halffabrikaten: general plastics, engineering plastics en advanced engineering plastics. De lijst is eindeloos. Uiteraard beschikken we ook over de capaciteit om al die plastics te bewerken, op maat van jouw vraag.

  Contacteer Ons
 • PROTOTYPING

  Op zoek naar een missend onderdeel voor jouw productiefaciliteit of zit je met een innovatief idee? Onze knappe koppen denken graag mee, zowel op vlak van design, functionaliteit als materiaalkeuze. Samen bouwen aan de toekomst?

  Contacteer Ons

Gerelateerde technieken

 • iconen_v3-09 iconen_v3-09_wit

  PIPING

  Leidingwerk heeft voor ons geen geheimen, of het nu om metaal of kunststof gaat.

  ONTDEK MEER
 • iconen_v3-07 iconen_v3-07_wit

  AIR TREATMENT

  Jouw duurzame langetermijnoplossing om schadelijke stoffen uit industriële luchtuitstoot te filteren en de verspilling waardevolle grondstoffen te voorkomen.

  ONTDEK MEER

TEVREDEN KLANTEN getuigenissen

Bij Benvitec zijn we pas tevreden als onze klant dat ook is. Hier laten we ze aan het woord, stuk voor stuk oprechte getuigenissen waar we trots op zijn.

EEN VRAAG?

Dan hebben wij ongetwijfeld een antwoord. Dus aarzel zeker niet om ze te stellen!

Contacteer ons