Mens en machine werken hier samen aan:

 • PROTOTYPING

  Op zoek naar een missend onderdeel voor jouw productiefaciliteit of zit je met een innovatief idee? Onze knappe koppen denken graag mee, zowel op vlak van design, functionaliteit als materiaalkeuze. Samen bouwen aan de toekomst?

  Contacteer ons
 • POSTFORMEREN HPL-SANDWICHPANELEN

  Dit lichte, maar sterke materiaal kunnen wij naadloos plooien dmv een unieke techniek. De gevormde elementen kunnen ingezet worden in toepassingen voor interieurbouw, machinebouw, transport, sanitaire cellen, …

  Contacteer ons
 • POSTFORMEREN HPL-MASSIEF

  Met een unieke techniek plooien wij naadloos HPL-massiefplaten tot gebogen elementen. De gevormde elementen zijn uiterst geschikt als werkblad, scheidingswand of wandbekleding in laboratoria, operatiekwartieren, …

  Contacteer ons
 • LICHTGEWICHTPANELEN

  Wij zijn officiële partner van 3A Composites Groep, een wereldwijde producent van lichtgewichtproducten. Daarom mogen wij al hun composietmaterialen (ALUCORE, KAPA, ALUCOBOND ...) bewerken. Kwaliteit van de bovenste plank!

  Contacteer ons
 • KUNSTSTOF- EN ALUMINIUMBEWERKINGEN

  Met vlijmscherpe precisie en ons rugzakje vol mechanische kennis gaan we aan de slag om te fabriceren wat jij nodig hebt. Groot, klein, simpel of ingewikkeld: jij vraagt, wij draaien.

  Contacteer ons

Gerelateerde technieken

 • iconen_v3-07 iconen_v3-07_wit

  LUCHTZUIVERING

  Jouw duurzame langetermijnoplossing om schadelijke stoffen uit industriële luchtuitstoot te filteren en de verspilling waardevolle grondstoffen te voorkomen.

  ONTDEK MEER
 • iconen_v3-09 iconen_v3-09_wit

  PIPING

  Leidingwerk heeft voor ons geen geheimen, of het nu om metaal of kunststof gaat.

  ONTDEK MEER

benvitec breaking nieuwsbrief

Ons bedrijf is constant in beweging. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

EEN VRAAG?

Dan hebben wij ongetwijfeld een antwoord. Dus aarzel zeker niet om ze te stellen!

Contacteer ons