Sectoren

In welke sectoren kunnen industriële luchtzuiveraars worden ingezet?
Chemische industrie

Chemische en farmaceutische industrie

In deze sectoren worden vaak schadelijke stoffen uitgestoten tijdens productieprocessen. Luchtzuiveringssystemen zoals gaswassers en actiefkoolfilters kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en te voldoen aan milieuregulaties.

food industry

Voedselverwerkende industrie, levensmiddelen & dranken

In de voedselverwerkende- en drankenindustrie industrie kunnen geuren en andere verontreinigende stoffen vrijkomen. Biofilters worden vaak gebruikt om deze stoffen te verwijderen en zo de luchtkwaliteit te verbeteren.

metaalverwerking

Metaalproductie en lassen

Tijdens metaalproductie en lassen kunnen schadelijke dampen en fijnstof vrijkomen. Stofafzuigsystemen en industriële luchtreinigers kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen.

treatment-500x500

Afvalverbrandingsinstallaties

Bij afvalverbranding kunnen schadelijke gassen vrijkomen. Gaswassers kunnen deze gassen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en te voldoen aan milieuregulaties

opslag chemicaliën

Opslag en overslag van chemicaliën

Bij de opslag en overslag van chemicaliën kunnen schadelijke dampen vrijkomen. Gaswassers kunnen deze dampen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en te voldoen aan gezondheids- en veiligheidsnormen.

packaging

Verpakkingsindustrie

In de verpakkingsindustrie kunnen verontreinigende stoffen vrijkomen tijdens productieprocessen. Industriële stofzuigers en luchtreinigers kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen.

Distributie centra

Magazijnen & distributiecentra

In deze sector kunnen verontreinigende stoffen vrijkomen tijdens de opslag en het transport van goederen. Luchtzuiveringssystemen kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen.

emission-control_12294932-500x500

Mestverwerkende industrie

In de mestverwerkende industrie kunnen schadelijke gassen zoals ammoniak en zwavelverbindingen vrijkomen tijdens het verwerken van mest. Luchtzuiveringssystemen zoals biofilters en gaswassers kunnen deze gassen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en te voldoen aan milieuregulaties.

bakery

Industriële bakkerijen

In bakkerijen kunnen geuren en andere verontreinigende stoffen vrijkomen tijdens het bakproces. Luchtzuiveringssystemen kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

textielindustrie

Textiel

In de textielindustrie kunnen verontreinigende stoffen vrijkomen tijdens de productieprocessen. Luchtzuiveringssystemen kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen.

refinery_2908971-500x500

Poedercoaten & chemicaliën

In deze sector kunnen schadelijke dampen en fijnstof vrijkomen tijdens het poedercoaten en het werken met chemicaliën. Luchtzuiveringssystemen kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen.

kunststof

Kunststoffen & rubber

In de kunststof- en rubberindustrie kunnen schadelijke dampen en fijnstof vrijkomen tijdens de productieprocessen. Luchtzuiveringssystemen kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen.

automotive

Auto-industrie

In de auto-industrie kunnen schadelijke dampen en fijnstof vrijkomen tijdens de productieprocessen. Luchtzuiveringssystemen kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen.

afvalwaterzuivering

Waterzuiveringsstations

Bij waterzuiveringsstations kunnen geuren en andere verontreinigende stoffen vrijkomen tijdens het zuiveringsproces. Luchtzuiveringssystemen zoals biofilters en gaswassers kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en te voldoen aan milieuregulaties.

treatment-500x500

Recycling industrie

In de recyclingindustrie kunnen schadelijke stofdeeltjes vrijkomen tijdens het recyclageproces. Deze stofdeeltjes kunnen de gezondheid van werknemers in gevaar brengen en de efficiëntie van machines verminderen. Luchtzuiveringssystemen kunnen deze stoffen verwijderen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen. Bovendien kunnen gaswassers en biofilters worden gebruikt om schadelijke gassen en geuren te verwijderen die vrijkomen tijdens het recyclageproces.

Benieuwd hoe wij
jou kunnen helpen?

Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Wil je graag meer weten over onze diensten of heb je een specifieke vraag? Bel ons gerust, of vervolledig het eenvoudige contactformulier.

Of bel ons op +32 11 450 750