WIJ HELPEN JE UIT DE BRAND MET:

 • HASPELS EN HYDRANTEN

  Zelf kleinere branden blussen met een haspel of – als het dan toch foutloopt – de brandweer de tools geven om hun werk te doen via een uitgebreid hydrantennetwerk? Wij ontwerpen, installeren en onderhouden.

  Contacteer ons
 • SCHUIMBLUSINSTALLATIES

  Een mengeling van schuim, water en lucht is zeer doeltreffend in het bestrijden van een brand. Vooral in een hoge of afgesloten ruimte. De snelle opstapeling van het schuim versmacht het vuur en voorkomt erger. Omdat het wateraandeel bij deze installaties vaak miniem is, blijft waterschade tot een minimum beperkt.

  Contacteer ons
 • SPRINKLERINSTALLATIES

  Na het detecteren van een brand zijn sprinklers jouw eerste muur van verdediging om een beginnende brand te beheersen en zelfs te blussen. Vanzelfsprekend werken wij enkel met systemen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strengste normen. Waar traditionele blussystemen niet de beste oplossing zijn, installeren we ook watermistinstallaties, zowel met lage als hoge druk.

  Contacteer ons

Gerelateerde technieken

 • iconen_v3-07 iconen_v3-07_wit

  LUCHTZUIVERING

  Jouw duurzame langetermijnoplossing om schadelijke stoffen uit industriële luchtuitstoot te filteren en de verspilling waardevolle grondstoffen te voorkomen.

  ONTDEK MEER
 • iconen_v3-09 iconen_v3-09_wit

  PIPING

  Leidingwerk heeft voor ons geen geheimen, of het nu om metaal of kunststof gaat.

  ONTDEK MEER

benvitec breaking nieuwsbrief

Ons bedrijf is constant in beweging. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

EEN VRAAG?

Dan hebben wij ongetwijfeld een antwoord. Dus aarzel zeker niet om ze te stellen!

Contacteer ons