Piping

Piping, ook wel leidingwerk genoemd, vormt de cruciale infrastructuur voor het transporteren van vloeistoffen en gassen in diverse sectoren. Van energiecentrales en chemische fabrieken tot waterbehandelingsplaatsen en gebouwen, piping speelt een essentiële rol in het functioneren van deze systemen.

De afdeling Piping van Benvitec ontwerpt, fabriceert en installeert hoogwaardige leidingsystemen voor diverse industrieën. Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van gedreven professionals leveren wij complete piping oplossingen volgens de hoogste kwaliteits-, veiligheids- en efficiëntienormen.

Onze oplossingen

Industriële piping

We leveren piping systemen voor diverse industriële toepassingen, waaronder chemische fabrieken, energiecentrales, papierfabrieken en de voedingsmiddelenindustrie.

Sanitaire piping

We bieden piping oplossingen voor watervoorziening, afvalwaterafvoer en brandblussystemen in gebouwen en woningen.

Onze expertise

Ontwerp

Onze ervaren ingenieurs werken nauw samen met klanten om piping systemen te ontwerpen die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften en eisen. We gebruiken geavanceerde software en technieken om optimale prestaties, veiligheid en kosteneffectiviteit te garanderen.

Fabricage​

In onze moderne fabrieken beschikken we over geavanceerde apparatuur en vakkundige technici om leidingen, fittingen en andere piping componenten met de hoogste precisie te fabriceren. We gebruiken hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste normen.

Installatie

Ons team van ervaren monteurs voert de installatie van piping systemen vakkundig en efficiënt uit. We zorgen voor een nauwkeurige montage, naleving van alle veiligheidsvoorschriften en minimale downtime voor uw operaties.

Waarom Benvitec?

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We garanderen de hoogste kwaliteit van onze materialen, fabricage, installatie en onderhoud.

Expertise en ervaring
Ons team van ingenieurs, technici en monteurs beschikt over diepgaande kennis en ervaring in alle aspecten van piping.

Klantgerichtheid

We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te leveren.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. We volgen strikte veiligheidsvoorschriften en procedures om risico’s te minimaliseren.

Efficiëntie

We streven naar efficiënte projecten met minimale downtime en kostenbesparingen voor onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw project.

Of bel ons op +32 11 450 750