Linings

Linings zijn materialen of lagen die de bodem of het binnenoppervlak van een structuur, tank, pijp of ander type container beschermen tegen slijtage, corrosie, chemische schade, en andere vormen van degradatie.
Al van sinds haar ontstaan is Benvitec gespecialiseerd in het leggen van folies en  kleimatten, ook wel bentonietmatten genoemd. Beide oplossingen bieden specifieke voordelen voor diverse toepassingen in de industrie, bouw en infrastructuur.

Folies

VEELZIJDIG

Folies zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, van vijver- en kanaalbekleding tot het afdichten van stortplaatsen en reservoirs. Hun flexibiliteit maakt ze geschikt voor allerlei projecten.

HOGE TREKSTERKTE

Onze folies zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen met hoge treksterkte, bestand tegen scheuren, perforaties en andere vormen van schade, wat zorgt voor een duurzame en betrouwbare afdichting.

CHEMISCHE BESTENDIGHEID

Benvitec folies zijn bestand tegen een breed scala aan chemicaliën, ideaal voor toepassingen in industriële omgevingen en afvalbeheersystemen.

UV-BESTENDIGHEID

Onze folies zijn UV-bestendig, wat betekent dat ze niet degraderen onder invloed van zonlicht, cruciaal voor buitentoepassingen.

Kleimatten

Kleimatten

HOGE WATERDICHTHEID

Kleimatten bieden uitstekende waterdichtheid dankzij de unieke eigenschappen van bentoniet. Bij contact met water zwelt de klei op en vormt een ondoordringbare barrière, ideaal voor vijvers, afvalstortplaatsen en funderingen.

MILIEUVRIENDELIJK

Bentoniet is een natuurlijk voorkomend kleimineraal. Kleimatten zijn milieuvriendelijk, bevatten geen schadelijke chemicaliën en hebben minimale impact op het milieu, perfect voor duurzame projecten.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Kleimatten zijn vrij eenvoudig te installeren. Ze kunnen op maat worden gesneden en aangepast aan de specifieke vereisten van uw project.

DUURZAAMHEID

Kleimatten behouden hun waterdichte eigenschappen gedurende lange tijd, zelfs onder zware omstandigheden. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare afdichting.

Toepassingsgebieden

Milieu- en Waterbeheer

Voor afvalstortplaatsen, waterreservoirs en kanalen bieden onze kleimatten en folies betrouwbare oplossingen voor het voorkomen van lekken en verontreiniging.

Bouw en Infrastructuur

In de bouwsector worden onze linings oplossingen gebruikt voor funderingen, kelders en ondergrondse constructies om waterindringing te voorkomen en de structuur te beschermen.

Landbouw

Onze kleimatten en folies worden gebruikt voor de aanleg van irrigatiekanalen, vijvers en reservoirs, waarbij ze zorgen voor efficiënte wateropslag en -beheer.

Industrie

In industriële toepassingen bieden onze folies uitstekende chemische bestendigheid en duurzaamheid, ideaal voor het bekleden van tanks, leidingen en andere industriële structuren.

Waarom kiezen voor Benvitec?

Expertise en Ervaring

Met jarenlange ervaring in de industrie heeft Benvitec diepgaande kennis en expertise opgebouwd in linings oplossingen. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elk aspect van uw project, van ontwerp tot installatie.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Benvitec streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen. Onze producten worden vervaardigd volgens strenge specificaties en ondergaan rigoureuze tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van uw project.

Klantgerichte Benadering

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw eisen.

Innovatie en Duurzaamheid

We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde producten te creëren die zowel efficiënt als milieuvriendelijk zijn.

Uitstekende Klantenservice

Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en uitstekende klantenservice.

Vragen? of graag meer informatie? over onze linings?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw project.

Of bel ons op +32 11 450 750