Industriële totaaloplossingen

15/02/2022
Industriële totaaloplossingen

Nog niet zolang geleden gaven we onze voorgevel een nieuw likje verf. Van ons logo tot een nieuwe website: Benvitec onderging een heuse transformatie. Maar die was niet louter visueel. Ook de fundamenten pakten we grondig aan. En dat met één doel voor ogen: onze industriële veelzijdigheid optimaal inzetten om onze klanten te ontzorgen met totaaloplossingen.

Want 8 (!) expertisedomeinen onder één dak: dat is uniek. Een indrukwekkend kenniskollectiev waarmee we de slagkracht hebben om oplossingen te bedenken voor de meest uiteenlopende industriële uitdagingen.

Werking omdraaien

In het verleden kwamen klanten naar ons voor een specifieke opdracht met bepaalde technische specificaties, waarmee wij vervolgens aan de slag gingen. Wil een klant bijvoorbeeld een sprinklersysteem in een ondergrondse garage installeren? Helemaal prima.

In het vernieuwde Benvitec – zeg gerust Benvitec 2.0 – draaien we dat proces om. Op zoek naar een sprinklersysteem voor jouw ondergrondse garage? Dan gaan wij op zoek naar een geïntegreerde totaaloplossing. Niet enkel de sprinklers, maar bijvoorbeeld ook een uitgekiend systeem van haspels, hydranten en schuimblusinstallaties.

En dat niet alleen in die garage, maar ook in het appartementencomplex dat erop rust. HVAC in alle appartementen? Check. Hoogtechnologisch verluchtingssysteem voor het hele complex? Geen probleem.

Proactief

Door onze veelzijdigheid op een proactievere manier in te zetten, leren klanten ons ook kennen als een totaalpartner. Want zeg nu zelf: al die technische expertise, verzameld in hetzelfde bedrijf… Da’s nu eenmaal handig, toch?

Industriële totaaloplossingen

Benvitec & Trespa: partners in pionieren

24/03/2022
Je kent Trespa misschien als toonaangevende speler in architecturale buitenbekleding. Maar wij doen voornamelijk beroep op hun TopLab-afdeling, die kwalitatieve producten ontwikkelen voor interieurtoepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan HPL-platen, waarbij ze in het ontwikkelen ervan een regelrechte pioniersrol vervulde.
Lees verder

benvitec breaking nieuwsbrief

Ons bedrijf is constant in beweging. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

EEN VRAAG?

Dan hebben wij ongetwijfeld een antwoord. Dus aarzel zeker niet om ze te stellen!

Contacteer ons